ARHITECTURA

Arhitectii nostri dedica atentie clientului prin serviciile de consultanta functionala, estetica si legislativa si transpun nevoile dumneavoastra in realitate, oferindu-va servicii de calitate.

 Echipa noastra este formata atat din arhitecti din Bucureti, cat si din judetele limitrofe. Distanta nu este o problema, daca doriti sa realizati o constructie noi venim in sprijinul dumneavoastra.

SOLUTIA PERFECTA

Înainte sa trasăm prima linie, vă ascultăm dorințele, vă sfătuim, vă propunem și impreună cu clientul incercăm să transpunem într-o schiță tema de proiectare. Apoi noi analizam cea mai bună soluție și v-o propunem.

Pentru ca să venim in ajutorul beneficiarului arhitecții noștri realizeaza mai multe imagini 3D cu construcția pentru ca să aveți o imagine cât mai buna asupra viitoarei dumeavoastra construcție. Aceste randari 3D sunt de mare folos și este prima etapă în care s-a materializat prima etapă pentru constructia dumneavoastră.

Deoarece marea majoritate a persoanelor nu au puterea de a vedea in persectivă viitoarea construcție o imagine 3D vă ajută să o vedeți din ansamblu, din toate unghiurile, să intelegeți care culoare se va potrivi mai bine, ce ii lipsește și ce iubiti la noua dumneavoastră casă. În marea majoritate a cazurilor când primiți un proiect 2D, o să ramaneți dezamagiți când casa v-a fi executată și unele forme nu plac ochiului.

Și aceste imagini 3D sunt gratuite pentru clienții noștri.

VIZIUNEA

Credem că frumusețea lucrurilor se conturează in simplitate, armonia spațiului interior prin funcționalitate și culoare, iar aceste gânduri stau la baza proiectelor noastre.

Volumul

Impactul vizual la o construcție este jocul de volume. Aceasta este cea mai ieftina si mai importantă modalitate de a face ca o construcție să arate bine. Dacă o casă nu arată bine din volume v-a fi foarte greu să o faci să arate bine din finisaje

Culoarea

Culoarea insuflețeste construția, ea îi scoate în evidență tot ce este mai frumos la o casă. Culoarea determina în prim plan personalitatea construcției, arhitectul definește gama cromatică sau non culori (alb şi negru).

Arhitectura este arta mamă. Fără o arhitectură a noastră, nu avem sufletul civilizaţiei noastre proprii.
Frank Lloyd Wright
Arhitectura este sculptură locuită.
Constantin Brâncuşi
Arhitectura începe acolo unde se termină ingineria.
Walter Gropius